Warning: Undefined variable $pixgraphy_parallax_css in /customers/0/d/4/uffejakobsen.dk/httpd.www/wp-content/themes/pixgraphy/inc/settings/pixgraphy-common-functions.php on line 143

Til min fotoserie ‘PornoSexErotificating’, som ses herunder, søger jeg en kvindelig model, som har mod på at lade sig blotte ret eksplicit på to forskellige billeder.

billede nr. 1 ses en kvindes underliv, med en fuldstændig banal hverdagsting på vej op i skeden (Tandbørste, fjernbetjening, grydeske el. lign.).

billede nr. 2 ses en kvindes bryst og brystvorte med en tilsvarende banal hverdagsting påklistret el. i mere flydende form dryppende derfra.

Om serien
Seriens gennemgående pointe er, at hvis man vil, kan man gøre ALT til seksuelle objekter. Vi lever nemlig i en tid, hvor alt bliver gjort til noget seksuelt. I en sådan grad, at den nøgne krop nærmest ikke længere kan være et naturligt fænomen med alle de – i virkeligheden ret usexede – aspekter, som kroppen også besidder.

Hvor skal billederne tages: Ideelt set i dit eget hjem – meget gerne et sted på Fyn eller tæt på.
Hvornår skal billederne tages: I løbet af marts eller april, da jeg skal udstille billederne i Kunstbygningen Filosoffen i slutningen af maj/starten af juni 2019.

Vilkår for billederne
På billedet er du helt anonym, men du vil skulle være nøgen/top-/bundløs foran mig og mit kamera. Billederne skal udstilles dels på min hjemmeside og dels på udstillingen ‘Blottet for alvor’ i slutningen af maj/starten af juni 2019 i Kunstbygningen Filosoffen i Odense. Som model på mine billeder er du indforstået med, at jeg som fotograf jf. loven om ophavsret besidder brugsretten til billederne. Jeg kan derfor udover ovenstående udstillinger få behov for at udstille billederne i andre sammenhænge. Modelarbejdet belønnes ikke. Men har du brug for et portræt eller andet ved samme lejlighed, tager jeg gerne sådanne billeder i samme seance uden beregning.